Reobijn Koeriersdiensten

Over ons

 Na ongeveer 1,5 jaar gereden voor de Zeeuwse koeriersdiensten te hebben gereden, zijn wij er aan toe om onze vleugels uit te slaan en eigen benen te staan. Wij hebben in deze periode in opdracht van de Zeeuwse Koeriersdienst voor bedrijven als ADRZ, GGD en Scheldezoom Farmacie mogen rijden. In de toekomst zijn we zeker nog beschikbaar voor deze bedrijven maar we hopen ook nieuwe bedrijven aan ons klantenbestand toe te mogen voegen.

 

Vanuit onze standplaats Middelburg en in de omgeving zoals Vlissingen, Koudekerke, Zoutelanden, Domburg, Goes, Kruiningen, Rilland kunnen we binnen 45 minuten uw zending ophalen. Voor ritten buiten Zeeland is er een ruimere ophaaltijd nodig welke u krijgt te horen bij uw aanvraag. Wij leveren uw zending door heel de Benelux.

Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk, welke u kunt vinden op de pagina transport mogelijkheden

Ons wagenpark

Wij beschikken over 2 bestelwagen (gestationeerd in Amsterdam)en de ander in Middelburg, 1 motor en meerdere personenwagens. Ons wagenpark is aan verandering onderhevig door het gebruik van andere ZZP'ers.

Persoonlijk

Wij houden van een vriendelijke, persoonlijke en ongedwongen benadering.  Wij gaan innovatief en denken niet in problemen maar in uitdagingen en oplossingen. Elke dag is anders en je snel aan kunnen passen en weer doorgaan is daar bij de sleutel. Omdat wij in onszelf blijven investeren en onszelf blijven door ontwikkelen zowel persoonlijk als vaktechnisch zorgen wij ervoor dat de kwaliteit die wij leveren steeds gewaarborgd blijft