Transport opties

We kennen vele vormen van transport als koerier zijnde. Ik zal hieronder beschrijven welke opties wij hebben.

U kunt dan een op het formulier aangeven van welke u gebruik wenst te maken. Indien u geen keus maken is dit altijd een standaard transport rit hoewel de ophaaltijd binnen Zeeland altijd 45 min is kan het zijn dat de zending later aankomt dan bij een spoedrit. Maar binnen de Benelux is dit altijd dezelfde dag, voor bedrijven geld dat er dan wel ook na kantoortijd iemand aanwezig dient te zijn om het in ontvangst te nemen. Middels uw email of sms houden we u op de hoogte van de verwachte aflevertijd.

 

We weten dat elk transport anders is en soms uniek op zijn eigen manier. Vind u geen passende optie tussen onze keuzemogelijkheden vult u dan het contact formulier in of bel ons. Dan vinden we voor uw zending ook een passende manier

 

Spoed zending

Uw zending direct van A naar B kiest u het beste deze optie.

U kiest zelf uw ophaaltijd en aflevertijd. 

 

 

 

Standaard zending

Wij hebben ruime ervaring met zendingen die medicijnen, monsters bevatten. We zijn tevens bekend met het bijhouden, in een logboek, van de temperatuur in de transport box. Wij hebben geen gekoelde wagens

Europa zending

Wij hebben al vele jaren ervaring met gevoelige en vertrouwelijk informatie. Integriteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel en hanteren een nul tolerantie beleid.

Uw stukken worden met de grootst mogelijke zorg behandeld


Vertrouwelijke zending

Wij hebben al vele jaren ervaring met gevoelige en vertrouwelijk informatie. Denk hier bijvoorbeeld aan paspoorten, stukken voor de overheid, aanvraag visa, maar ook bijvoorbeeld stukken die medische gegevens bevatten.

 

Integriteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel en hanteren een nul tolerantie beleid.

Uw stukken worden met de grootst mogelijke zorg behandeld

Medische zending

Wij hebben ruime ervaring met zendingen die medicijnen, monsters bevatten. We zijn tevens bekend met het bijhouden, in een logboek, van de temperatuur in de transport box. Wij hebben geen gekoelde wagens.