Wat houd een standaard opdracht in

Wij streven er naar alle zendingen nog dezelfde dag af te leveren. Dit is uiteraard van een aantal factoren afhankelijk zoals: tijdstip aanmelden opdracht, mogelijkheden om af te kunnen leveren bij de ontvanger en uiteraard de afstand van ophaal adres en aflever adres.

 

Bij alle standaard zendingen is het ook mogelijk om een geheel andere dag en tijd van afleveren te kiezen dan  voor het ophalen. Bij geen opgave van dag en tijd zullen wij dit zo spoedig mogelijk uw zending af leveren bij het door u aangegeven adres.

 


Wat zijn de voordelen van een standaard opdracht

Zelf dag en tijd kiezen

Bij de keuze voor een standaard opdracht kunt u indien gewenst zelf alles in de hand houden zoals dag en tijd ophalen maar ook dag en tijd afleveren.

Kosten besparend

Wij rekenen voor een standaard opdracht minder dan voor een spoed opdracht. Echter omdat wij er naar streven alles zo snel mogelijk te hebben afgehandeld kan het soms in tijd van afleveren niet veel verschil zitten. Het is alleen natuurlijk geen garantie net zoals bij een spoed opdracht.

Minder stress

Doordat u de opdracht al heeft aangemaakt kunt u deze taak voor uzelf afstrepen. Wij nemen namelijk alles verder voor u uit handen. Wilt u weten waar uw zending is dan kunt u altijd bij ons om een update vragen. U ontvangt van ons altijd na afleveren een bewijs van datum en tijd waarop uw zending bij de ontvanger is aangekomen