Wat houd een spoed opdracht in

Tijdens het aanmelden gaat een koerier direct uw onderweg om uw zending op te halen. Zonder omwegen en binnen een zo snel als mogelijk wordt uw zending bij de ontvanger aangeboden.

 

 

Uw krijgt altijd een bevestiging met datum en tijd van afleveren. Indien gewenst kunt u op elk moment vragen waar de chauffeur zich bevind. In incidentele gevallen is het zelfs mogelijk om een live tracking te doen. Dit is echter altijd in overleg met de chauffeur.


Wat zijn de voordelen van een spoed opdracht


Geen schade of verwisseling

Een groot voordeel is dat we exclusief voor u rijden, daarmee is dat de kans op schade of wegraking van uw zending aanzienlijk lager is dan wanneer u het via een standaard opdracht zou versturen.

 

De auto wordt namelijk niet overladen en het zijn alleen uw pakketten die aanwezig zijn in de auto. De kans op schade is dus echt heel nihil.

Van A naar B

Een van de belangrijkste redenen is om voor een spoedopdracht te kiezen is de snelheid. Binnen enkele minuten na contact is er al een koerier onderweg om uw zending op te halen.

 

Terwijl dit via een standaard opdracht langer op zich zou kunnen laten wachten en het voor kan komen dat uw zending dus ook niet dezelfde bezorgd kan worden. Zonder omweg wordt u zending van A naar B gereden. 

Flexibiliteit

wij hebben de beschikking over een motor en zijn daardoor erg flexibel en hebben dus geen last van een file waarbij een auto dit wel heeft.

 

Daarnaast gaan wij altijd exclusief voor u onderweg. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld nog ergens voor u bij te laden. Of onverhoopt terug te keren indien er nog wat is vergeten. Ook is het geen probleem als de chauffeur nog even ergens moet wachten.